середу, 20 березня 2024 р.

Педагогічний Оскар

 Із безлічі професій на Землі,

Які вже є, яких ще будуть вчити,-
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії - Учитель!
На сьогоднішній день професія учителя є надважливою складовою розвитку і виховання сучасної молоді. Саме учителі тримають культурний та інформаційний фронт під час війни в Україні. Учитель – це той, хто підтримує, мотивує, розуміє і співпереживає. Він не лише навчає, а й будує майбутнє нашої Батьківщини.
Напередодні Дня педагогічних працівників у ВСП «Золочівський фаховий коледж ЛНУП» відбувалася урочиста подія – «Педагогічний Оскар». Студенти коледжу організували викладачам урочисте вручення статуетки Оскар і привітали їх з професійним святом. У різних номінаціях було нагороджено усіх присутніх викладачів.
З особливим теплом пригадали викладачі свої шкільні роки у відео-презентації. Надзвичайно чутливим стало музичне привітання від ансамблю коледжу.
Щиро вітаємо педагогічних працівників зі святом. Бажаємо Вам наснаги, життєвих сил, здоров’я, мирного неба та успіхів у Вашій нелегкій праці.
Дякуємо Збройним Силам України за можливість проживати такі урочисті події під міцним та надійним захистом. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Моє портфоліо